Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Соціальна Мережа

Рік:
Ор. назва:
The Social Network
Країна:
США
Режисер:
Девід Фінчер
Тривалість:
02:00:27
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Студент Гарвардського університету Марк Цукерберг не відрізнявся популярністю серед однокурсників і не підкорював жіночі серця, але легко знаходив спільну мову з технікою. Одного разу після невдалого побачення в барі, де його кинула дівчина, Марк зламав бази даних університету і за одну ніч створив сайт, який викликав справжній резонанс серед студентів і адміністрації Гарварду. Скандальна історія змусила двох братів близнюків, Тайлера і Кемерона Вінклвоссів, а також їх партнера по бізнесу Дівьї Нарендри, зацікавитися Цукербергом. Трійця планувала створити елітний сайт під ім'ям ConnectU для внутрішньоуніверситетського користування і перебувала в пошуках талановитого програміста, здатного реалізувати їх проект. Марк прийняв пропозицію, але вже незабаром розробив власну ідею, придумавши концепцію нового сайту, якою поділився з кращим другом Едуардо. Соціальна мережа в його уявленні була відкрита не тільки студентам Гарварду, але і всім бажаючим - кожен користувач Інтернету міг розміщувати інформацію про себе на особистій сторінці і спілкуватися зі знайомими. Едуардо поставився до планів одного з ентузіазмом і приєднався до роботи, надавши початковий капітал в тисячу доларів. Розвиваючи мережу потай від близнюків, напарники дають їй ім'я thefacebook. Разом з запуском сайту розгорається скандал - Тайлер і Кемерон впевнені, що Марк вкрав їхню ідею і подають на нього до суду. Із зростаючою популярністю Facebook Цукерберг і Едуардо відчувають все більшу напругу. І коли думки двох творців відомої соціальної мережі розходяться, колишній дружбі приходить кінець ... ©Kino4ua Соціальна Мережа 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. катерина
    катерина
    1 квітня 2023 22:45
    + 0 -

    чому перегляд недоступний з країн ЄС?(((