Kino4ua.com
480p
G

Його все ще звали Трійця

Рік:
Ор. назва:
…continuavano a chiamarlo Trinita
Країна:
Італія
Режисер:
Енцо Барбоні
Тривалість:
01:47:31
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | Київ
Веселі про небезпечні пригоди братів продовжуються в комедійному вестерні Мене все ще звуть Трійця. На прохання вмираючого батька, Бамбіно і Трійця приїжджають у рідні краї і дають батькові слово, що доглядатимуть один за одним, оберігають і в усьому допомагатимуть один одному, бо вони залишилися єдиними рідними людьми. Проте брати вмудряються знову і знову шукати небезпечні пригоди. Щоб роздобути гроші на життя Трійця і Бамбіно вирішують стати грабіжниками, але в них це не дуже добре виходить, тому що переважають такі людські, як доброта, співчуття до нещасних фермерів. Замість грабежів брати допомагають нужденним, а також виконують роль правоохоронців та порядку, що робить їх ворогами для небезпечної банди. ©Kino4ua Його все ще звали Трійця 1971 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?