Kino4ua.com
HD 720p
G

Крихітка з Беверлі-Гіллз 2

Рік:
Ор. назва:
Beverly Hills Chihuahua 2
Країна:
США
Режисер:
Алекс Замм
Тривалість:
01:23:44
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Оригінал
Пригоди милої крихти породи чихуахуа продовжуються у комедійному фільмі для всієї родини «Крихітка з Беверлі-Хіллз 2». Зустрівши своє кохання, милого та веселого пса Папи Хлоя з великою радістю виходить за нього заміж. Незабаром закохана пара стає батьками чарівних та непосидючих цуценят, які перевертають увесь будинок господарів догори ногами. Коли ж сім'я господарів потрапляє у біду, то Папі та Хлоя зі своїми цуценятами вирішують прийти на допомогу. Якраз до речі у місті проводять виставку собак із призовим фондом у п'ятдесят тисяч доларів. Тепер подружжя має намір зробити все можливе, щоб виграти виставку. ©Kino4ua Крихітка з Беверлі-Гіллз 2 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?