Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Чихуахуа з Беверлі-Гіллз 3

Рік:
Ор. назва:
Beverly Hills Chihuahua 3 Viva La Fiesta!
Країна:
США
Режисер:
Лев Л. Спіро
Тривалість:
01:29:13
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Нові пригоди чекають на героїв комедійного фільму «Крихітка з Беверлі-Хіллз 3», коли Сем та Рейчел Кортес переїжджають з Пасадену разом зі своїми улюбленими собачками Папі, Хлоєю та їхніми цуценятами. Тепер велика родина живе у хорошому готелі, який починає втрачати свою репутацію. Талановита Хлоя стає зіркою готелю і часто зайнята, а Папі змушений доглядати цуценят. Він зауважує, що маленька Роза відчуває себе маленькою, самотньою і покинутою батьками, тому люблячий батько має намір докласти всіх зусиль, щоб довести доньці, як сильно вона важлива для сім'ї. ©Kino4ua Чихуахуа з Беверлі-Гіллз 3 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.4
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?