Kino4ua.com
PG-13

К-19 / К-19 Той, що залишає вдовами

Рік:
Ор. назва:
K-19: The Widowmaker
Країна:
Великобританія, Німеччина, Канада, США
Режисер:
Кетрін Бігелоу
Тривалість:
02:18:05
Переклад:
Українська мова 1+1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Дії фільму розгортаються в самий розпал холодної війни. На початку 60-х років минулого століття кращі інженерні уми Радянського Союзу створюють сучасний атомний підводний човен, що несе на борту ядерну зброю. Її командиром призначають капітана Олексія Вострікова. Як досвідчений військовий моряк, він вирішує перевірити можливості нового судна, і заодно подивитися, чого очікувати від підлеглих в екстремальних умовах.
У самий розпал плавання відбувається поломка, яка призводить до несправності системи охолодження реактора. Членам екіпажу вдається змонтувати резервне охолодження, яке допоможе запобігти вибуху реактора. Однак незабаром трапляється черговий витік радіації, та й до всього іншого через поломки човен втрачає зв'язок із сушею. Попереду членів екіпажу чекають чергові серйозні випробування, які можуть коштувати їм щонайменше здоров'я, а може бути і навіть життя. ©Kino4ua К-19 / К-19 Той, що залишає вдовами 2002 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?