Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Хибна спокуса [Режисерська версія] / Добрий пастир

Рік:
Ор. назва:
The Good Shepherd
Країна:
США
Режисер:
Роберт де Ніро
Тривалість:
02:47:45
Переклад:
Українська мова AMC | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Фільм присвячений створенню відомої секретної організації під назвою ЦРУ. Її засновником прийнято вважати молодого американця на ім'я Едвард Вілсон. Він фанатик, який відданий ідеалам Сполучених Штатів Америки і не визнає компромісів і угод з власною совістю. Поки що герой починає працювати в ОСС, що сподвигло його на створення нової потужної світової організації. Ухвалювані ним рішення вплинуть не тільки на долю чоловіка, а й події на світовій арені. Картина переносить глядача в різні часові відрізки. Це 1939 рік, що дав старт ЦРУ і 1946-й – момент поділу післявоєнного світу. Також показаний 1961-й рік і розпал холодної війни – гонки озброєнь, коли країни Радянського Союзу і США висіли на волоску від початку масштабного військового конфлікту. Едвард настільки відданий справі і власному кодексу честі, що для досягнення результату здатний пожертвувати своїми близькими. Доля його молодого сина і коханої дружини – яскравий тому приклад. Ніщо не може змусити персонажа зрадити своїм принципам і звернути з наміченого шляху – просування по кар'єрних сходах. Він веде аскетичний спосіб життя і не довіряє нікому. Але саме цей чоловік і посприяв становленню ЦРУ. ©Kino4ua Хибна спокуса [Режисерська версія] / Добрий пастир 2006 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?