Kino4ua.com
R

Талановитий містер Ріплі

Рік:
Ор. назва:
The Talented Mr. Ripley
Країна:
США
Режисер:
Ентоні Мінгелла
Тривалість:
02:19:25
Переклад:
Українська мова НЛО TV | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Талановитий містер Ріплі покаже себе у повній красі не відразу, але станеться це неодмінно. Події фільму відбуваються у 1950-х роках. Том Ріплі – юнак, якому одного разу випадає шанс познайомитись з одним із найбагатших чоловіків країни. Заможний знайомий дає йому доручення: поїхати до Італії, щоб переконати його сина повернутись додому у Штати. Головний герой їде у незнайому країну, де знайомиться з Діккі Грінліфом і його коханою дівчиною Мардж. Парочка живе настільки шикарно, що Тому навіть повірити важко, що у когось можуть бути такі можливості. Йому подобається проводити час разом з цими людьми, і невдовзі вони з Діккі стають друзями. Вони все частіше бувають разом – веселяться, розважаються, насолоджуються життям. Але Том явно вирізняється на фоні своїх нових друзів. Він спокійний, навіть дещо нуднуватий хлопець, і якщо спочатку це не заважало Діккі, то з часом це стало його дратувати. Стосунки змінюються, і тут Ріплі вирішує продемонструвати свої приховані сторони… ©Kino4ua Талановитий містер Ріплі 1999 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?