Kino4ua.com
R

Морпіхи

Рік:
Ор. назва:
Jarhead
Країна:
США, Великобританія, Німеччина
Режисер:
Сем Мендес
Тривалість:
02:03:20
Переклад:
Українська мова Україна | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Морпіхи – розповідь про буденне життя американських військових. У центрі сюжету знаходиться Ентоні Своффорд, молодий хлопець, який пішов на військову службу. Спершу він живе у таборі, де проходять навчання, а потім має відправитись на поле бою, щоб продемонструвати все те, чого встиг навчитись. І якщо йому пощастить, то він повернеться додому живим. Юнак має стати снайпером і воювати у Перській затоці, але спершу він має пройти підготовку, познайомитись з людьми, прижитись у пустелі. Поруч з ним знаходяться і такі ж молоді солдати і вже досвідчені вояки. Усі вони живуть у важких умовах, але найгірше для хлопців, коли з дому вони отримують неприємні звістки. Наприклад, що кохана дівчина чи дружина зраджує чоловікові, поки його немає поруч. Та Ентоні, схоже, це не хвилює, бо він повністю занурений у військову справу і розуміє, що вже ніколи не припинить бути піхотинцем, навіть якщо житиме у мирних умовах… ©Kino4ua Морпіхи 2005 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.0
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?