Kino4ua.com
HD 720p
PG

Мій Пес Скіп

Рік:
Ор. назва:
My Dog Skip
Країна:
США
Режисер:
Джей Рассел
Тривалість:
01:35:32
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | К1
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Ви перенесетеся до типового провінційного містечка, що розташоване в штаті Міссісіпі. Віл, маленький і дуже сором'язливий хлопчик, він росте без друзів і знайомих на самоті. Єдиний його справжній кумир, це місцева знаменитість, гравець у бейсбол та улюбленець усіх городян Дік Дженкінс. Віл прагне у всьому бути схожим на Діка. Однак після того як спортсмен пішов на війну у хлопчика зовсім не залишилося людини хоч трохи близької за духом і батьки, бачачи відчайдушне становище сина подарували йому цуценя на прізвисько Скіп. Поява в житті хлопчика відданого чотирилапого друга кардинально все змінює, Віл обзаводиться новими знайомими і навіть зустрічається з дівчинкою ©Kino4ua Мій Пес Скіп 2000 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?