Kino4ua.com
PG

Великий червоний пес Кліффорд

Рік:
Ор. назва:
Clifford the Big Red Dog
Країна:
США, Канада
Режисер:
Волт Беккер
Тривалість:
01:36:26
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дубльований
Школярка Емілі, яка дуже любить все живе, одного разу потрапляє до зоомагазину, наповненого різною живністю. Побачивши незвичайне цуценя червоного кольору, дівчинка відразу ж захотіла стати його господарем. Яке ж було здивування, коли їй його просто подарували. Радісна і весела вона мчить додому, а лягаючи спати, загадує єдине бажання – вона хоче, щоб цуценя виріс великим і завжди її захищав. Відкривши вранці очі, головна героїня фільму "Великий червоний пес Кліффорд" вкрай здивувалася, адже їй махав хвостом 3-метровий пес. Тепер життя маленької дівчинки та її дядька Кейса кардинально зміниться, а також наповниться неймовірними пригодами та казусними ситуаціями. ©Kino4ua Великий червоний пес Кліффорд 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Софія
    Софія
    29 березня 2023 21:41
    + +5 -
    kissing sob я плака і сміялася ...