Kino4ua.com
R

Не спати

Рік:
Ор. назва:
Awake
Країна:
США
Режисер:
Марк Расо
Тривалість:
01:36:40
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дубльований
Не спати – фантастичний трилер, дія якого відбувається в той час, коли на планеті починають відбуватись страшні події. Вся електроніка одночасно вийшла з ладу і люди вже не можуть нею керувати. Це дуже дивно і незрозуміло, але страшніше інше – люди більше не можуть спати. Вони втратили таку здатність. А на психіку це впливає дуже погано. Немає відпочинку – немає порядку. Довкола починається хаос, бо виснажені люди не можуть себе контролювати. Про закони тут вже ніхто не думає – вони просто не діють. Окремі індивідууми починають творити жахливі речі. Якщо все і далі буде розвиватись так, то катастрофа неминуча. Але надія на порятунок все ж існує, і про це знає Джилл. Її маленька донька єдина, хто продовжує жити у звичному ритмі, тобто може спати. Можливо, дівчинка стане тим «ключем», який врятує все людство від самознищення… ©Kino4ua Не спати 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Максим Руденко
    12 червня 2021 18:54
    + 0 -
    фильм нудный. да и ученые тоже тупые. не смогли просто разузнать что с старухой происходило вдень вспышки на солнце. фильм не рекомендую