Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Не бійся темряви

Рік:
Ор. назва:
Don't Be Afraid of the Dark
Країна:
США, Австралія, Мексика
Режисер:
Трой Ніксі
Тривалість:
01:39:28
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | студія Tretyakoff production
Переклад:
Російською - Оригінал
Не бійся темряви – містичний трилер, який починається з приїзду дівчинки Саллі до батька у гості. Чоловік мешкає у старовинному будинку, який реставрує, разом зі своєю коханою дівчиною Кім. Жінка хотіла подружитись з Саллі, але тиха і замкнута дівчинка не дуже охоче йде на контакт. Їй більше подобається проводити час, досліджуючи будівлю. Так вона знаходить підвал, куди ніхто не заходив з того часу, коли загадково зник архітектор дому. А сталось це не менше сотні років тому. Далі починають відбуватись події, у які важко повірити. Дівчинка чує чиїсь голоси, які лунають з каміна, і коли вона його намагається відкрити, то на волю вириваються духи. Вони псують речі і наводять безлад, от тільки тато у це не вірить, коли донька намагається йому все пояснити. І лише Кім сприймає слова дівчинки всерйоз, бо починає цікавитись історією будинку… ©Kino4ua Не бійся темряви 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?