Kino4ua.com
R

Стокер

Рік:
Ор. назва:
Stoker
Країна:
США, Великобританія
Режисер:
Пак Чхан Ук
Тривалість:
01:38:56
Переклад:
Українська мова Омікрон | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
У день свого повноліття дівчина на ім'я Індія Стокер не отримала звичного для себе подарунка - взуттєвої коробки з новими черевиками. Більш того, в цей день при таємничих обставинах загинув її батько. На похоронах успішного архітектора Річарда Стокера серед рідних і близьких виявився і його нікому не відомий брат Чарлі. Замкнута і недовірлива Індія відноситься до дядька з деяким побоюванням, але їй доводиться миритися з його присутністю в їхньому будинку, тому що чоловік вирішує підтримати сім'ю і залишитися з ними на якийсь час. Така ситуація викликає масу досить неприємних для дівчини чуток про те, що відносини її матері Евелін і Чарлі виходять за рамки родинних. Втім, в якійсь мірі Індія все-таки рада гостю, адже завдяки його приїзду вона не залишається наодинці з емоційно нестійкою матір'ю. Поведінка і висловлювання Евелін насправді виглядають лякаюче, адже одного разу вона заявила дочки, що хотіла б побачити, як вона помирає. Тим часом, чим більше Індія дізнається про Чарлі, тим більше сумнівів у неї з'являється з приводу його справжніх намірів і раптової появи. Все це відбувається на тлі безслідного зникнення в їхньому містечку кількох людей. Після цих подій героїня фільму «Стокер» починає підозрювати дядька в причетності до цих обставин і навіть до загибелі свого батька. Однак прихильність і загострилася чуттєвість Індії по відношенню до Чарлі робить ситуацію ще більш заплутаною ... ©Kino4ua Стокер 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?