Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

А ось і Поллі / І прийшла Поллі

Рік:
Ор. назва:
Along Came Polly
Країна:
США
Режисер:
Джон Гамбург
Тривалість:
01:30:29
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | НЛО-ТВ
Зараз у Рубена відбувається важлива і вкрай радісна подія – він одружився на коханій і вони вирушають у весільну подорож. Він і подумати не міг, що в цей світлий момент дружина вирішить зрадницьки вчинити з ним. Чоловік застає її в обіймах засмаглого красеня, що стає для нього ударом. Чоловік не захотів жити у статусі «рогоносця» і негайно подав на розлучення. Тепер він бажає почати все з чистого аркуша. Раптово у нього на шляху зустрічається колишня однокласниця, з якою він не бачився багато років. Він і близько не міг припустити, що непоказна дівчинка так зміниться і погарнішає. Мила і неоднозначна дівчина моментально зачаровує його, і герой починає позалицятися до нех. Йому здається, що ця дівчина зуміє залікувати його рани, і з нею він зможе знайти справжнє щастя. Але поступово з'ясовується, що Поллі відрізняється своєю непередбачуваністю. Вона шалено любить гостру їжу і всюди тягає з собою тхора. Чи не злякається хлопець незвичайної особи, чи прийме її дивацтва? А тим часом колишня подружка жадає відновити їх роман... ©Kino4ua А ось і Поллі / І прийшла Поллі 2004 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb6.0
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?