Kino4ua.com
FullHD 1080p

Домашні вогнища (1, 2 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Home Fires
Країна:
Великобританія
Категорія:
Режисер:
Роберт Куінн, Брюс Гудісон
Тривалість:
00:47:23
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Головні героїні цього серіалу – жінки, які проживають у невеликій сільській громаді поселення Чешир. На подвір'ї не найприємніші часи – Друга Світова Війна набирає обертів. Жінкам доводиться переживати непростий розрив із улюбленими людьми, серед яких діти, чоловіки та брати, адже ті відправлені на фронт захищати батьківщину. До того ж удома без чоловічої підтримки зовсім погано. Їхній світ руйнується, а життя стає нестерпним і неймовірно важким. Здається, що може змінитися все що завгодно, але звістка про смерть близької людини розіб'є остаточно. Чи зможуть головні героїні витримати цей непростий час очікування? ©Kino4ua Домашні вогнища (1, 2 сезон) 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?