Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

Лорд Дракон

Рік:
Ор. назва:
Lung siu yeh / Dragon Lord
Країна:
Гонконг
Режисер:
Джекі Чан
Тривалість:
01:42:32
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | НТН
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Сюжет комедійного бойовика «Лорд Дракон» розповідає про пригоди молодих хлопців та найкращих друзів Дракона та Ковбоя. Вони живуть у маленькому провінційному містечку Лунгшан, де не відбувається нічого примітного, навчаються бойовим мистецтвам і завжди примудряються вплутуватися в переробки. Батьки Дракона і Ковбоя вже підшукують синам наречених, але хлопці все ще ведуть себе як діти: не люблять вчитися, люблять битися, а також вигадувати небезпечні розваги. Вона до однієї дівчини призводить до боротьби за розташування красуні і цілої низці курйозних ситуацій. Під час примирливого полювання, мимоволі друзі стають свідками бандитських розбірок, не підозрюючи про те, що незабаром вони стануть на шляху небезпечної банди, яка пограбувала дуже цінну колекцію старовинних творів мистецтва. ©Kino4ua Лорд Дракон 1982 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?