Kino4ua.com
HD 720p
PG

Дивне життя Тімоті Гріна / Чудернацьке життя Тімоті Ґріна

Рік:
Ор. назва:
The Odd Life of Timothy Green
Країна:
США
Режисер:
Пітер Хеджес
Тривалість:
01:44:37
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Подружня пара Джеймс та Синтія Грін отримують невтішну новину про те, що вони ніколи не зможуть мати своїх дітей. Проте Грини не збираються здаватися і продовжують мріяти про те, якою буде їхня дитина: добрим, впевненим у собі, крутим, життєрадісним оптимістом, який ніколи не здаватиметься. І ось їхні молитви були почуті і в будинку Грін з'являється малюк Тімоті. Правда, Тімоті не зовсім звичайна дитина... І крім того, несподівана поява дитини у цієї сімейної пари починає викликати підозру в оточуючих. ©Kino4ua Дивне життя Тімоті Гріна / Чудернацьке життя Тімоті Ґріна 2012 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?