Kino4ua.com
480p
PG

Пес із нами / Суперпес

Рік:
Ор. назва:
Underdog
Країна:
США
Режисер:
Фредерік Ду Чау
Тривалість:
01:21:51
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | К1
Переклад:
Original English Оригінал
Людству завжди потрібні герої, які рятуватимуть від злочинців і злих геніїв, які прагнуть здійснити підступні плани захоплення планети. Такими героями зазвичай були популярні персонажі коміксів, але цього разу справжнім героєм став суперпес. Одного разу, звичайний пес на прізвисько Блиск випадково потрапив у секретну лабораторію, в якій проводилися незвичайні досліди, в результаті яких Блиск набуває надздатності. Звичайно ж, як і багато супергероїв, Блиск живе звичайним життям у будинку з господарями, але коли в місті відбуваються злочини або комусь загрожує небезпека, суперпес поспішає на допомогу. Він вміє літати і лякати злочинців краще, ніж це робили різні супергерої, адже літаючого пса в червоному трико ще ніхто не бачив. ©Kino4ua Пес із нами / Суперпес 2007 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.8
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?