Kino4ua.com
G

Бетховен 4

Рік:
Ор. назва:
Beethoven`s 4th
Країна:
США
Режисер:
Девід Міккі Еванс
Тривалість:
01:29:39
Переклад:
Українська мова Україна | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Нова кінострічка про пригоди забавного і пустотливого сенбернара по кличці Бетховен вийшла на екрани, щоб позбавити глядачів черговими витівками героя. Старий добрий друг не припиняє витворяти запаморочливі вчинки. Господарі вже звикли до нього, так що вже нічому не дивуються. З самого дитинства вони вчили свого улюбленця етики, але їм так і не вдалося домогтися результату - пес досі п'є воду з унітазу. Але тим не менш сім'ю чекає сюрприз, адже їх вихованець з пустуна несподівано перетвориться в культурного пса. Все сталося під час однієї з прогулянок у парку, коли Бетховен зустрів свого двійника на прізвисько Мікеланджело Буонарроті - справжнього джентльмена. Однак йому набридла його сім'я і багате життя. Обидва сенбернара вирішують, що вони готові до нових відчуттів, і приймають рішення помінятися ролями. У будинок Ньютонів відправляється навчений і спокійний пес, а Бетховен йде погостювати до Седжвіків. Тепер життя обох сімей повністю зміняться. Новим господарям Бетховена доведеться зіткнутися з проблемами, адже собака влаштує в їхньому будинку справжній хаос! Вони не зможуть зрозуміти, як же їх відданий друг за день зміг змінитися до невпізнання. Сімейство Ньютонів також буде шоковане, так як одна прогулянка перетворила їх непосидючого вихованця в тихого і спокійного пса. Однак питання в іншому: чи сподобаються собакам нові сім'ї, або вони будуть сумувати за своїми колишніми господарями і захочуть повернутися до рідного дому? ©Kino4ua Бетховен 4 2001 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?