Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Хроніки Нарнії: Підкорювач Світанку

Рік:
Ор. назва:
The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader
Країна:
США
Режисер:
Майкл Ептед
Тривалість:
01:52:40
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований, субтитри
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Продовженням міфічної саги фантастичного фентезі цього разу нам підготувало нову захоплюючу пригоду із Люсі та Юстасом, які на цей раз пливуть на фантастичному кораблі під назвою Підкорювач Зорі у новий світ неймовірних та інтригуючих пригод. Все починається з того, як хлопці дивляться на картину і Люсі каже, що корабель який намальований на ній немовби з Нарнії. Як раптом з картини на них обрушується потік води, вони опиняються вже під водою в просторах океану. Виринувши з води, їх піднімають на борт цього чудового судна і вони впізнають своїх старих друзів. Виявляються вони на кораблі Підкорювач Зорі з Нарнії природно не проста, на всіх чекає велике випробування. Їм уготоване велике призначення, від виконання якого залежатиме доля всієї Нарнії. Чи справляться наші герої з цією складною місією. ©Kino4ua Хроніки Нарнії: Підкорювач Світанку 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?