Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Дім з привидами / Будинок з приколами

Рік:
Ор. назва:
The Haunted Mansion
Країна:
США
Режисер:
Роб Мінкофф
Тривалість:
01:27:57
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований, Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
У сюжеті комедійного фільму Особняк із привидами дуже зайнятий ріелтор Джим Еверс навіть на річницю весілля змушений працювати, адже торгівля нерухомістю приносить добрі гроші. Разом із дружиною Сарою та двома діточками, Джим їде на огляд старовинного особняка, щоб оглянути та оцінити будинок для продажу. Проте, злива, що почалася, примушує сімейство переночувати в особняку містера Грейс. Дивності в цьому старому будинку почали відбуватися ще з появою загадкового дворецького Ремслі, а вже до ночі темні та довгі коридори особняка, скрипучі двері та величезні кімнати з потайними ходами почали наводити жах на сімейство Еверсів. Тут Джим розуміє, що будиночок продати не вийде, адже особняк з приведеннями нікого не зацікавить, а тільки відлякає. Єдине, що залишається сімейству, так це якнайшвидше вибратися з цього жахливого особняка, примари якого оголосили війну ріелтору. ©Kino4ua Дім з привидами / Будинок з приколами 2003 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?