Kino4ua.com
HD 720p
G

Неймовірні пригоди Шарпей

Рік:
Ор. назва:
Sharpay's Fabulous Adventure
Країна:
США
Режисер:
Майкл Лембек
Тривалість:
01:29:34
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | студія Le Doyen
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Амбітна та трохи зарозуміла симпатична блондинка на ім'я Шарпей Еванс відчайдушно мріє стати легендарною актрисою та побудувати карколомну кар'єру в Голлівуді. Для цього вона вирушає до світової столиці знаменитостей, щоб блиснути своїми вражаючими музичними талантами. Щодня їй доводиться долати безліч перешкод, щоб досягти бажаних висот, але спочатку обивательських порах її переслідують лише одні провали і невдачі. Дівчину всіляко ігнорують, а одну із бродвейських ролей пропонують її собачці. Вона допомагає своєму кращому другу, закохується, а заразом працює на побігеньках у конкурентки і головної актриси мюзиклу, виконуючи брудні обов'язки служниці і беззастережно дотримуючись стервозних наказів. Велике і безсердечне незнайоме місто всіляко відчуває міс Еванс на міцність, намагаючись придушити її самовпевненість і вроджену зарозумілість. Зрада, підстави, змови - ось із чим доведеться зіткнутися Шарпей, якщо вона хоче нарешті досягти бажаного і стати популярною зіркою мюзиклів.
Це гарна історія про рішучість, а також про те, що не можна ніколи відступати перед труднощами, навіть якщо вже не залишилося жодних сил на боротьбу та на бажання рухатися лише вперед. ©Kino4ua Неймовірні пригоди Шарпей 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
0+
IMDb4.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?