Kino4ua.com
FullHD 1080p

Міс Слоун / Небезпечна гра Слоун

Рік:
Ор. назва:
Miss Sloane
Країна:
США, Франція
Режисер:
Джон Медден
Тривалість:
02:12
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Головна героїня картини «Міс Слоун» - амбітна і впевнена в собі жінка, яка не боїться відстоювати свої переконання навіть в протистоянні з авторитетними і небезпечними людьми. Міс Слоун лобіює інтереси відомих політичних діячів, які потребують допомоги при просуванні їхніх ініціатив у всіляких комітетах і громадських зборах. Героїня завжди домагається поставленої мети, тому її заслужено поважають колеги, клієнти і навіть безпосередні конкуренти. Але одного разу міс Слоун отримала замовлення, яке може покласти край її професійній кар'єрі. Більш того - життя лобістки опиняється під загрозою, адже її противник не зупинитися ні перед чим заради збереження власних інтересів. Всіма силами героїня намагається домогтися прийняття нового закону, який встановив би контроль над виготовленням і розповсюдженням летальної зброї. Природно, законопроект не влаштовує представників великих збройових підприємств, які заробляють величезні гроші і не збираються йти з ринку. Тепер на кону не тільки репутація незламної міс, але також її життя... ©Kino4ua Міс Слоун / Небезпечна гра Слоун 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.5
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Любов
    Любов
    26 квітня 2020 12:58
    + +3 -
    Дякую. Фільм актуальний як ніколи...в час пандемії стриматися від ескалації озброєння!