Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

Дівчинка, що бачить (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Mieruko-chan
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Оґава Юкі
Тривалість:
00:24:00
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | FanVoxUA
На перший погляд може здатися, що старшокласниця Міко, головна героїня аніме «Дівчинка, що бачить», нічим не відрізняється від своїх однолітків. Але раптово її доля сильно змінюється. Відбувається це в той момент, коли вона виявляє у собі нове почуття, що дозволяє їй бачити душі померлих та примар. І це її шокує.

Міко намагається позбавитися свого дару, але не може перестати бачити навколо себе лякаючих духів. Вона відчайдушно хоче докопатися до причин нових здібностей, але це завдання виявляється занадто складним.

Незважаючи на те, що героїня аніме сильно налякана тим, що відбувається, вона продовжує поводитися так, ніби з нею нічого не сталося. Міко займається своїми повсякденними справами, намагаючись зберігати зовнішній спокій. Не збожеволіти їй допомагає близька подружка Хана.

Міко чекає серія важких та похмурих випробувань. Їй належить розпочати власне розслідування, щоб зрозуміти, чому саме вона знайшла цей дар. ©Kino4ua Дівчинка, що бачить (1 Сезон) 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. КАРИНА ХРАПАЙ
    КАРИНА ХРАПАЙ
    29 березня 2022 18:22
    + 0 -
    АНІМЕ Ж ТЕЖ МУЛЬТФІЛЬМИ ПРАВДА