Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Секрет острова Мако (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Mako Mermaids
Країна:
Австралія
Режисер:
Еван Кларрі
Тривалість:
1 серія: 24 хвилини
Переклад:
Українська мова Субтитри
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Пригодницька фентезійна мелодрама знову занурює телеглядачів у відомий багатьом таємничий басейн. Якось шістнадцятирічний підліток Зак відправився на відпочинок на невеликий острів Мако, молодий хлопець і не здогадувався, що фактично за кожним кроком уважно стежать кілька справжніх русалочок - чарівна Ліла, чарівна Сірена і чарівна Ніксі, що старанно оберігають півострів від чужинців. Однак цієї ночі настала повня і тінейджер, що розважався в прозорій воді місячного озера, знайшов неперевершені магічні здібності. Прокинувшись рано-вранці у своєму ліжку, Зак з великим подивом помітив, що замість нормальних людських ніг у нього довгі плавці... ©Kino4ua Секрет острова Мако (1 сезон) 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.0
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?