Kino4ua.com
HD 720p
R

Доктор Ті і його жінки

Рік:
Ор. назва:
Dr. T & the Women
Країна:
США, Німеччина
Режисер:
Роберт Олтмен
Тривалість:
02:01:53
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Напевно краще за будь-якого чоловіка розуміє жінок головний герой комедійної мелодрами Доктор Т та його жінки — гінеколог Саллі Тревіс, який щодня контактує з безліччю осіб слабкої статі та допомагає їм у вирішенні проблем. За довгі роки роботи доктор Тревіс зробив хорошу кар'єру і досяг успіху не тільки в роботі, а й у житті в цілому. Він одружений з коханою жінкою Кейт, виховав чудових дочок — Конні та Ді Ді, є чудовим фахівцем та гарною людиною. До того ж, Доктор Т постійно оточений гарними жінками, що не може не викликати захоплення у його друзів і знайомих, які таємно заздрять йому. Але якось життя Саллі почала розвалюватися на дрібні шматочки: клієнтки почали йти, дружина злетіла з котушок, а дочка Ді Ді відкриває страшну таємницю. Здавалося б, порятунком може стати нова кохана Брі, але і з нею виявляється не все так просто. ©Kino4ua Доктор Ті і його жінки 2000 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb4.7
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?