Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

На самому дні Океану

Рік:
Ор. назва:
The Deep End Of The Ocean
Країна:
США
Режисер:
Улу Гросбард
Тривалість:
01:48:35
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | К1
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
У сюжеті драматичного фільму На самому дні океану подружня пара Пет і Бет Каппадора щасливі у шлюбі та виховують трьох чудових діточок. Про це вона збирається розповісти колишнім однокласникам на зустрічі випускників, що відбудеться у Чикаго. Через п'ятнадцять років після закінчення школи однокласники збираються знову і на цю зустріч Бет прихопила гордість — трьох синів. Але при поселенні в готелі Чикаго, де панувала метушня і знаходилося безліч старих знайомих, що прибули на зустріч, Бет закрутилася і не помітила, як пропав трирічний Бен. Пошуки сина не дають результатів, у багатолюдному холі готелю малюка ніхто не бачив, у поліцейських так само немає жодної зачіпки. Для пошуків сина Бет наймає приватного детектива Кенді Блісс, та й у неї немає жодної інформації. Час іде, але біль не минає, а змучена Бет не може повірити в те, що її син безслідно зник, начебто його й не було. Проте доля приготувала для сім'ї Каппадора ще одне випробування. ©Kino4ua На самому дні Океану 1999 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?