Kino4ua.com
HD 720p
R

П'ятеро невідомих / Невідомий

Рік:
Ор. назва:
Unknown
Країна:
США
Режисер:
Саймон Бренд
Тривалість:
01:25:11
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Напевно, для багатьох найбільшим кошмаром буде прокинутися в незрозумілому приміщенні і не пам'ятати, хто ти і як ти тут опинився, та ще й прикутим наручниками до труби. Саме така історія трапилася з героями детективного трилера 5 невідомих , які прийшли до тями на закритому, занедбаному складі в компанії кількох невідомих людей. З невідомих причин п'ятеро чоловіків, деякі з тілесними ушкодженнями, деякі поранені, приходять до тями і нічого не пам'ятають про те, що сталося, навіть не можуть згадати свої імена. У бранців загальна амнезія. Спроби згадати щось ні до чого не призводять. Але у кожного відбуваються спалахи з минулого, з чого випливає, що між ними була сильна бійка. Газета дводенної давності прояснює ситуацію. Виявляється, серед викрадених на складі опинилися двоє багатих бізнесменів, а також злочинці, які їх викрали, але хто є хто? На це питання п'ятьом невідомим дуже важко відповісти, адже ніхто нічого про себе не пам'ятає. Як дізнатися, кому довіряти, якщо не знаєш, хто ти? ©Kino4ua П'ятеро невідомих / Невідомий 2006 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?