Kino4ua.com
480p
PG

Все про Міккі Мауса (1, 2 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Mickey Mouse Works
Країна:
США
Режисер:
Тоні Крейг, Робертс Ганнавей
Тривалість:
00:20:00
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Новий канал
Цього мишеня ви точно знаєте. Його колись давно створив геніальний мультиплікатор Уолт Дісней, наділивши свого Міккі Мауса людськими рисами характеру. Історія забавного мишеня завжди привертала увагу дітей та підлітків, які були не байдужі до анімаційного жанру загалом. Головний герой багатьох диснеївських серіалів завжди перебуває у веселому та оптимістичному настрої, завжди радіє новому дню, будь-якій пригоді та намагається завести дружбу з новими персонажами. У черговому проекті Міккі вирушає у велику навколосвітню подорож, що, звичайно ж, дозволить йому побачити різні країни та розповісти про них маленьким глядачам. Якщо ви готові до такої пригоди, то ласкаво просимо на перегляд мультсеріалу з Міккі Маусом. ©Kino4ua Все про Міккі Мауса (1, 2 Сезон) 1999 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?