Kino4ua.com
PG

Мінлива хмарність часом фрикадельки (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Cloudy with a Chance of Meatballs
Країна:
США, Канада
Режисер:
Ендрю Дункан
Тривалість:
00:11:24
Переклад:
Українська мова NIKI Kids | Професійний дубльований
Головний герой мультсеріалу навчається в старшій школі. Флінт Локвуд - простий хлопчина, який намагається присвячувати вільний час навчанню і науці. Йому доводиться непросто, адже молода людина стоїть на порозі великого відкриття, але вічні проблеми через синдром СНР і непередбачені обставини в процесі втілення численних ідей в життя, виявляються невеликою перешкодою для нього. Добре, що Флінта завжди підтримує його подружка Сем Спаркс, яка готова допомогти хлопцеві в будь-який час. До того ж дівчина недалека від науки і досліджень, адже займається метеорологією, а це, знаєте, серйозна наука, що вимагає великих знань. Незабаром молодій людині вдасться створити апарат, який здатний буде принести величезну користь людям. Тепер не потрібно думати про проблему харчування, адже їжа винаходиться самою природою! Правда, не все йде за планом, адже з неба може піти не просто дощ, а справжній град з фрикадельок або іншої смакоти. Це, звичайно ж, добре, але от проблем доставляє не менше. Подивимося, чим те, що відбувається обернеться для головних персонажів і як вони спробують виплутатися з такої несподіваної ситуації. Приємного усім перегляду! ©Kino4ua Мінлива хмарність часом фрикадельки (1 сезон) 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb3.4
Основний торрент
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?