Kino4ua.com
G

Свинка Пеппа (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Peppa Pig
Країна:
Великобританія
Режисер:
Естлі Бейкер Девіс
Тривалість:
00:05:54
Переклад:
Українська мова ПлюсПлюс | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дубльований
Події популярного серед діточок мультсеріалу відправляють нас в захоплюючу подорож, в якому глядачів будуть супроводжувати чарівні герої - свинка Пеппа, її молодший братик-бешкетник, розумні батьки і не менш мудрі дідусь з бабусею. Головна героїня - чарівна дівчинка-порося - кожну серію вчиться чомусь новому і проводить час в колі сім'ї, що вчить глядачів любити відданих друзів і родичів, які нас оточують. Пригоди дівчинки не обмежуються вивченням чогось нового, часом вона просто весело проводить час з мамою і татом. Наприклад, в першій серії Пеппа навчилася не тільки не сумувати через дощ, а й влаштувала зі своїм веселим сімейством прекрасну прогулянку по калюжах! Іноді навіть можна забути, що ми спостерігаємо за життям звичайної свинки, адже герої живуть зовсім по-людськи: снідають вранці, ходять на роботу, красиво одягаються і водять автомобілі. ©Kino4ua Свинка Пеппа (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 сезон) 2004 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?