Kino4ua.com
DVDRip
R

Заміна 3: Переможець отримує все

Рік:
Ор. назва:
The Substitute 3: The Winner Takes All
Країна:
США
Режисер:
Роберт Редлер
Тривалість:
01:26:10
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Оригінал
Остання спецоперація закінчилася полоном командира загону. Найманцю важко вдалося втекти. Насамперед треба виконати передсмертну волю найкращого друга. Необхідно знайти його дочку та вручити її медальйон батька. Він знаходить дівчину у лікарні. На педагога коледжу напала, серйозно побивши, місцева молодіжна банда. Щоб з'ясувати, що сталося, доводиться влаштовуватись до її навчального закладу. Фальшивий учитель швидко з'ясовує, що всім заправляють члени злочинного угруповання. Усі входять у футбольну команду, яка здобула одну перемогу за іншою. Під підозру потрапляє їхній тренер. Виявляється, він займався торгівлею забороненим допінгом та іншими препаратами. Підкуповуючи суддівство, вимагав перемог своїх підопічних, працюючи на мафію. Ніколь мимоволі стала на шляху злочинного синдикату. ©Kino4ua Заміна 3: Переможець отримує все 1999 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.7
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?