Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Заміна

Рік:
Ор. назва:
The Substitute
Країна:
США
Режисер:
Роберт Мендел
Тривалість:
01:55:02
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | НТН, Новий Канал
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Після того, як викладач однієї зі шкіл Майамі, де навчаються діти з неблагополучних кварталів міста, отримує прямі погрози від одного з учнів, Джейн вирішує на якийсь час піти з роботи. Для своєї заміни вона пропонує кандидатуру свого доброго друга Джонатана Шейла, який не тільки може постояти за себе, але також є колишнім агентом ЦРУ. Його завчасно відправили на пенсію після проведення таємної операції зі знищення складу наркотиків на Кубі, що спричинила міжнародний скандал. Щоб уберегти кохану жінку від неприємностей, Джонатан вирушає працювати до школи. Така заміна цілком влаштовує директора школи, але не дуже подобається учням, які звикли робити все, що хочеться. Суворий викладач спочатку бере ситуацію в свої руки і тримає клас у їжакових рукавицях, а дізнавшись про банду, що займається торгівлею наркотиками, до якої входять деякі учні, Джонатан починає боротьбу. ©Kino4ua Заміна 1996 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?