Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Гало (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Halo
Країна:
США
Режисер:
Отто Батурст, Джонатан Лібесман, Роель Рейне
Тривалість:
00:55:00
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Цікава ідея
Часом дії серіалу "Хало" виявляється далеке майбутнє. Альтернативний світ Між силами Об'єднаних націй та консервативним релігійним союзом триває жорстока війна, що виснажує обидві сторони. Людство щосили намагається вижити. Проте останнім часом серія поразок призводить до того, що союз інопланетних рас перебуває у домінуючому становищі.

Останньою надією сторони з серіалу «Гало» виявляється новий проект, що є програмою для створення унікальних людей, які мають нелюдські здібності. Передбачається, що учасники програми зможуть стати найефективнішим знаряддям боротьби з інопланетянами.

Противникам вдається отримати інформацію про унікальний проект. Вони знаходять планету, де проводяться експерименти, щоб знищити її. Врятуватися вдається лише одному кораблю. На ньому виявляється остання людина із надприродними здібностями. Йому належить зробити неможливе, змінивши хід війни. ©Kino4ua Гало (1 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?