Kino4ua.com
HD 720p
R

Птахи війни

Рік:
Ор. назва:
Warbirds
Країна:
США
Режисер:
Кевін Жендро
Тривалість:
01:28:32
Переклад:
Українська мова 2+2 | Двоголосий закадровий
В останні дні Другої світової війни полковник Джек Толлер набирає досвідчену команду пілотів, щоб переправити надсекретну зброю на американську авіабазу в Тихому океані. Але під час польоту на літак обрушується сильний шторм, змушуючи екіпаж здійснити аварійну посадку на дикому тропічному острові. У непрохідних джунглях команда Толлера зіштовхується із солдатами Імперських японських Повітряних сил на чолі з капітаном Озу. Але це не найстрашніший супротивник, якого варто побоюватися американцям. Виявляється, острів населений агресивними реліктовими істотами, що встигли майже повністю знищити загін Озу, і готовими в будь-який момент знову почати криваве полювання. Потрапивши в лещата між японськими солдатами й кровожерливими чудовиськами Толлер повинен знайти спосіб завершити свою місію... ©Kino4ua Птахи війни 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb3.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Олег
    Олег
    11 липня 2022 22:45
    + -1 -
    Мені "сподобалося" як вони вдвохздендітноюдівчиною закинули у військову вантжівку 200-літровубочку з пальним....ну і ще куча "косяків"роблятьільм дешевм.  Хоча загальне враження непогане.