Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

У кінці тунелю

Рік:
Ор. назва:
Al final del túnel / At the End of the Tunnel
Країна:
Аргентина, Іспанія
Режисер:
Родріго Гранде
Тривалість:
02:00:23
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий, Субтитри
Переклад:
Original English Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Гостросюжетна кінострічка розповідає про головного героя на ім'я Хоакін. У його житті відбувається низка трагічних подій. Спершу він втрачає свою сім'ю: загинули його дружина та дочка. Втомленому від життя інвалідові нема з ким поговорити і просто навіть насолодитися банальною прогулянкою. У його оселі селиться молода мама з дочкою. Жінка відразу западає у душу головному герою. Паралельно з цим поряд із його будинком невідомі починають якесь дивне будівництво у підвалі. Згодом Хоакін з'ясовує, що робітники риють якийсь тунель. Проте кому це потрібно, наразі невідомо. Спостерігаючи за «працівниками», наш герой приходить до приголомшливого висновку: ці хлопці не робітники. Це – банда грабіжників, яка щодня під виглядом будівельників робить собі підземний хід у банк навпаки. Назріває серйозне і зухвале пограбування. Знаючи, що банк ось-ось забере його житло за борги, наш герой розробляє власний план, не поспішаючи повідомити про свій здогад поліцейським. ©Kino4ua У кінці тунелю 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?