Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

Країна Тіней

Рік:
Ор. назва:
Shadowlands
Країна:
Велика Британія
Режисер:
Річард Аттенборо
Тривалість:
02:11:42
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Події фільму розвиваються в Оксфорді, і ґрунтуються на реальній історії трагічного кохання. Британський та ірландський професор і поет Клайв Льюїс поєднувався узами законного шлюбу з Джой Грешем, американською письменницею, яка перебуває у розлученні. Але подружнє життя відомого письменника було не тривалим, бо сімейному щастю героїв не судилося стати довготривалим. Любовна ідилія поета була перервана смертю його коханої дружини, яка померла від раку лише через чотири роки після їхнього весілля. Кончина єдиної коханої популярного викладача Оксфорда обірвала її існування у досить молодому віці. ©Kino4ua Країна Тіней 1993 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?