Kino4ua.com
PG-13

Джой

Рік:
Ор. назва:
Joy
Країна:
США
Режисер:
Девід О. Рассел
Тривалість:
02:04:22
Переклад:
Українська мова Le Doyen | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Украинский
Героїня вірила бабусі, яка передбачала їй, що коли дівчинка виросте, вона стане справжньою красунею. Вона зустріне хлопця, якого полюбить світлою, чистою любов'ю, і тільки смерть розлучить їх. Від цієї любові народяться діти, у неї буде цікава робота, необхідна людям. Джой повірила бабусі, а розказані літньою жінкою казки про реальне життя стали її мрією. Все було так, як говорила бабуся, поки героїня залишалася дитиною. Незабаром вона дізналася іншу мудрість. Дівчині сказали, щоб вона не думала, що світ їй щось винен. Джой виросла і закохалася. Діти, як передбачала бабуся, з'явилися в призначений термін. З чоловіком вони дожили в шлюбі до смерті, до його смерті. Джой залишилася одна з трьома маленькими дітьми. Щоб прогодувати їх, героїня була змушена працювати на кількох роботах. Але невже це і є її життя? А як же мрія? «Між іншим, я сильна», - з такою думкою Джой вирішила податися в бізнес, навіть не припускаючи, що з цього моменту її життя зміниться назавжди. Але чи будуть зміни суто позитивними?... ©Kino4ua Джой 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?