Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля

Рік:
Ор. назва:
Doctor Strange in the Multiverse of Madness
Країна:
США
Режисер:
Сем Реймі
Тривалість:
02:06:00
Переклад:
Українська мова Професійний багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Коли доктор Стівен Стрендж був геніальним нейрохірургом, потім став не менш геніальним магом і хранителем нашої реальності. Саме він найшов ту єдину ймовірність, в якій Месники зможуть подолати Таноса. Тепер же доктор Стрендж сам загнав себе в пастку, згодившись допомогти Людині-пауку. Після того, як особистість Пітера Паркера була розсекречена, доктор Стрендж застосував заклинання, збираючись все повернути на свої місця, але це стало роковою помилкою.
Тепер можливому належить виправити скоєне, а для цього йому доведеться зіткнутися з могутніми ворогами, які раніше боролися з ним на одній стороні. Ванда Максімофф після смерті Віжина перетворилася в злу Пурпурну Відьму, попавши під впливом книг темних заклинань Даркхолда. Майстер магічних мистецтв Карл Модо перейшов на темну строну ще раніше. І тепер доктору Стренджу належить зытнутися з ними, рятуючи наш світ від можливого Шума-Гората — древнього зла мультивсесвіту. ©Kino4ua Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb6.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?