Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Спайдергед

Рік:
Ор. назва:
Spiderhead
Країна:
США
Режисер:
Джозеф Косінскі
Тривалість:
01:47:18
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований, Субтитри
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Фільм "Спайдерхед" про історію містера Абнесті, який створив унікальний проект. Успішний лікар сподівався незабаром повідомити про справжній прорив у світі медицини. Він працював разом із командою професіоналів. Проводити експерименти на собі лікарі не наважилися, тому почали шукати піддослідних кроликів. Як добровольців до центру "Spiderhead" були надіслані колишні в'язні. В обмін на свободу вони погодились взяти участь у проекті. Ніхто з них не знав, у чому полягає суть дослідження, поки препарат не розпочав свою дію. Абнести звертає особливу увагу на злочинця, який нещодавно прибув. Він здається йому зовсім не схожим на решту. Йому чоловік відкриває правду про експерименти, що проходять. Всі випробувані дають згоду, а потім вживають наркотик. Лікарі уважно вивчають їхню реакцію, яка безпосередньо пов'язана з таємними бажаннями таємницями минулого. Зовні виливаються моторошні кошмари, здатні звести людей з розуму, хоча на початку відчуття приносять їм лише радість і відчуття ейфорії. ©Kino4ua Спайдергед 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?