Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Ґотика

Рік:
Ор. назва:
Gosick
Країна:
Японія
Категорія:
Режисер:
Хітоші Намба
Тривалість:
00:24:00
Переклад:
Українська мова Gwean&Maslinka
Академія Святої Маргарити вважається одним із найпрестижніших навчальних закладів. Тут проходять навчання лише діти із дуже багатих сімей. І поки вони працюють над здобуттям знань, їхні сім'ї проживають досить безтурботне та веселе життя у князівстві Совіль, у центрі Європи.
Дітям багатих батьків належить дружити між собою. Можливо сидіння за одним столом допоможе просунути сімейну справу і вирішити питання іншого характеру. Втім, не з усіма учні Академії охоче йдуть на зближення.
Нещодавно до стін Академії Св. Маргарити прибув Кадзуя Кудзе. Про нього всім одразу ж стало відомо, що він із військової родини. Молода людина була суворою і не поспішала з кимось зближуватися. Все більше вважав за краще проводити вільний час у бібліотеці. Кадзуя вважав, що досвід поколінь, викладений у літературі, більше допоможе йому в житті, ніж безтурботне проведення часу, що нічого не дає розуму.
У бібліотеці доля зводить його із дівчиною Вікторикою. Всі знають, що вона з багатої сім'ї, але батько не визнав її, хоча справно оплачує дороге навчання дівчини. Вікторика розповідає Кадзуя, чому так часто він бачить її за прочитанням книжок. Виявляється, у цих двох людей багато спільного. І це не лише література, а й прагнення брати участь у розплутуванні складних детективних історій. Тепер для їх гострих розумів знайдеться велика кількість справ, які були покриті мороком довгі роки. ©Kino4ua Ґотика 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?