Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Аттіла Марсель

Рік:
Ор. назва:
Attila Marcel
Країна:
Франція
Режисер:
Сільвен Шоме
Тривалість:
01:46:11
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Оригінал
Життя головного героя Поля пливе плавно за течією без різких поворотів, бур та тривожень. Він мешкає з двома своїми тітоньками. Життя його обмежується грою на фортепіано у вітальні величезної квартири та роботою акомпаніатором у школі танців його тітоньок. Так би й тривало життя тридцятирічного Поля, про яке розповідає фільм Мій Аттіла Марсель.
Тітоньки оточили Поля надмірною турботою і надто оберігають. Вони пристрасно хочуть зробити з племінника віртуозного музиканта. У дворічному віці Поль втратив батьків, замкнувся у собі і з того часу не розмовляє.
Мій Аттіла Марсель відноситься до жанру комедії, але комедії дещо сумної. Так завжди буває, якщо життя героя пов'язане із сумними спогадами.
У виконавця ролі Поля, мабуть, найскладніше завдання. За весь фільм він сказав лише одне слово. Настрій, переживання, різні емоції свого персонажа він повинен передати виключно за допомогою жестів, міміки. Якщо дивитися фільм Мій Аттіла Марсель, не можна не звернути увагу, як майстерно з цим завданням впорався актор Гійом Гуї. Його безсловесна роль – яскравий прояв таланту актора. ©Kino4ua Аттіла Марсель 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?