Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Тиха ніч

Рік:
Ор. назва:
Silent Night
Країна:
Велика Британія
Режисер:
Камілль Ґріффін
Тривалість:
01:30:28
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Фільм «Тиха ніч» про історію Нелла та Саймона, які прожили кілька років у щасливому шлюбі. Декілька років тому у молодої пари народився син. Арт був для них восьмим дивом світу. Весь свій час батьки приділяли коханому хлопчику, нічого не шкодуючи йому. Настала чудова пора різдвяних свят. Арт з нетерпінням чекав на чари, адже, як і всі діти, він сподівався, що в ніч здійсняться всі його мрії. Він і уявити не міг, наскільки жахливим виявиться торжество. Нелл і Саймон готують святкову вечерю. Вони запросили на вечірку всіх родичів та друзів. Дівчина ідеально спланувала день. Вона була впевнена, що нічого не зможе його зіпсувати. Нелл накрила стіл, а Саймон разом із сином зайнялися окрасою кімнати. Все йшло ідеально, поки не настав той день, заради якого Неллі забула про сон. Свято руйнується на очах. Гостям загрожує смертельна небезпека. Різдво може стати для них останнім, що вони бачили перед своєю болісною смертю. ©Kino4ua Тиха ніч 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?