Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Вторгнення: Планета Земля

Рік:
Ор. назва:
Invasion Planet Earth
Країна:
Велика Британія, Франція
Режисер:
Саймон Кокс
Тривалість:
01:33:00
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Життя головного героя зруйнувалося відразу. Він втратив колишню впевненість у самому собі та у своєму майбутньому. Навколишній світ втратив фарби та став чорно-білим. Одного дня стало відомо, що його дружина вагітна і незабаром вони зможуть знову стати батьками. Після такої прекрасної новини існування чоловіка знову набуло надії та сенсу. Цього дня, коли дружина вирішила зробити цю новину, сталося щось жахливе. Справа в тому, що на Землю вирішили напасти інопланетні прибульці. Зараз головному герою доведеться впоратися з величезною кількістю випробувань, щоб пережити жахливий жах. Томасу доведеться подивитись самому собі в душу, щоб знову стати впевненим, мудрим і сильним духом. Він хотів, щоб його родина пережила хаос, який принесли із собою інопланетні прибульці. ©Kino4ua Вторгнення: Планета Земля 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb3.0
Основний торрент
[attachment=6231:invasion-planet-earth-2019-bdremux-1080p-2xukr_eng-hurtom_mkv.torrent]
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?