Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Обі-Ван Кенобі: Повернення Джедая

Рік:
Ор. назва:
Obi-Wan Kenobi: A Jedi's Return
Країна:
США
Режисер:
Девід Гелб
Тривалість:
00:59:05
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Як створювався телесеріал про цього відомого персонажа. Багато хто знає і любить це відгалуження саги про героїв Зоряних війн, але не всі знають, які обставини супроводжували зйомки серіалу. Як його ідея прийшла режисерам, як вони здійснювали її, підбирали акторів на ролі та які невдачі зазнавали у процесі? На кожне із цих питань відповість документальний фільм.
У його буде показано велике інтерв'ю з безпосередніми авторами. Вони розкажуть про найцікавіші моменти зйомок, про всі злети та падіння на шляху до створення ідеального кіно, здатного сподобатися фантам популярного фантастичного всесвіту! Глядачі дізнаються про найнеймовірніші та захоплюючі події, здатні відкрити завісу таємниці, що традиційно приховує конкретну інформацію про творчий процес ©Kino4ua Обі-Ван Кенобі: Повернення Джедая 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.2
Основний торрент
[attachment=6265:obi-wan-kenobi-a-jedis-return-2022-webrip-1080p-ukr_eng-tsikava-ideya.torrent]
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?