Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Четверта світова війна

Рік:
Ор. назва:
World War Four
Країна:
Нова Зеландія, США
Режисер:
А.К. Стром
Тривалість:
01:25:22
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Наразі масштабної світової війни уникнути не вдасться, і світ перебуває під загрозою повного знищення через ядерну загрозу країн один одному. Історія Другої світової знову повторюється — армії здійснюють масштабні марш кидки та десантні операції не лише на уявній карті, а й у реальному житті. Внаслідок авіаударів, стертими з лиця Землі виявляються цілі міста. Картина розповість історію однієї єдиної сім'ї, яка стала свідком цих жахливих подій і яким виживатиме в кривавій м'ясорубці світової війни. ©Kino4ua Четверта світова війна 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb3.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?