Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Танцюй зі мною

Рік:
Ор. назва:
Dance with Me
Країна:
США
Режисер:
Ренда Хейнс
Тривалість:
02:06:50
Переклад:
Очікується
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал, Професійний двоголосий
Починаючи перегляд фільму «Танцюй зі мною», глядач занурюється в атмосферу, що панує у танцювальній студії, де танцюристи готуються до чергового Відкритого чемпіонату світу. Саме тут з'являється Рафаель, молодий кубинець, який приїхав до США для того, щоб здійснити мрію, якою він мріяв із раннього дитинства.

Директор студії, спостерігаючи за ним, покладає на Рафаеля великі надії, сподіваючись, що він зможе принести студії славу та вплив. Саме з цієї причини готується він не поодинці, а під керівництвом Рубі, яка має натренувати його так, щоб він мав реальні шанси по поду.

Рубі - досвідчений інструктор, але часом глядач, який спостерігає за її поведінкою, розуміє, що в її бездоганній техніці не вистачає почуттів та життя. Коли наставниця навчає свого підопічного непростим танцювальним рухам, сама вона осягає науку пристрасті.

І коли головні герої фільму «Танцюй зі мною» опиняються на сцені, вони мають забути про все, що було до цього, злившись у бездоганному танці. Але їм потрібно не лише показати ідеальні рухи, а й довести свою щиру любов до того, чим вони займаються. І лише у цьому випадку вони зможуть перемогти. ©Kino4ua Танцюй зі мною 1998 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.9
Основний торрент
[attachment=6322:tancuy-so-mnoy-dance-with-me-1998-web-dl-1080p-ot-korsar-_-p2.torrent]
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?