Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Банші

Рік:
Ор. назва:
Code Name Banshee
Країна:
США
Режисер:
Джон Кейєс
Тривалість:
01:32:50
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Дії гостросюжетного бойовика розгортаються навколо привабливої дівчини на ім'я Делайпа. Колись вона працювала на уряд і була одним із найкращих агентів ЦРУ, але в сім'ї героїні сталося нещастя – її батька вбили, тому вона стала найманцем. Завдяки своїм умінням та майстерності, їй вдалося і тут досягти популярності.

Тепер у світі професійних кілерів вона відома під псевдонімом Банші. Дівча легко справляється з будь-яким поставленим завданням, тому в кримінальних колах її поважають і довіряють виконувати тільки найвідповідальнішу роботу. Через кілька років після смерті улюбленого батька, Делайла, нарешті, виходить на слід тих негідників, які позбавили чоловіка життя.

Вона має намір докласти всіх своїх зусиль і використовувати зв'язки, щоб дістати вбивць батька з-під землі. А допоможе їй у цьому її колишній наставник – досвідчений і невловимий Калеб. Водночас персонажі мають пройти через величезну кількість перешкод, але вони не збираються здаватися і зроблять усе можливе, щоб помститися негідникам. ©Kino4ua Банші 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb3.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Hennadiy
    Hennadiy
    12 жовтня 2022 18:10
    + +1 -
    Тупо. Іспанський сором за Бандераса. Скотився нанівець!