Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Шантарам (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Shantaram
Країна:
США
Режисер:
Ян Б. МакДональд, Бхарат Наллурі, Бронвен Г'юз
Тривалість:
1 серія: 50-60 хв. (цілком серій: 12/12)
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Цікава ідея, DniproFilm
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Дія серіалу «Шантарам» відбуваються у 1980-ті роки. Ліндсей не в змозі впоратися з усіма труднощами, що опиняються на його шляху.

Дружина пропонує розлучитися, будучи не в змозі перебувати поряд з ним. Жінка домагається позбавлення колишнього коханого батьківських прав. Вона забирає дітей, а чоловік залишається в повній самоті. Єдиний порятунок він бачить у наркотиках. Заборонені препарати дозволяють йому віддалитися від реальності та потонути у світі власних мрій, де не залишається місця для фізичного та морального болю. Спосіб відволіктися незабаром стає залежністю. Для того, щоб отримати чергову дозу, Лін вирішується на злочин. Поліція ловить його на місці злочину і відправляє до в'язниці. Суд засудив австралійця до дев'ятнадцяти років ув'язнення. Героїновий наркоман продумує план втечі. Йому вдається здійснити його та опинитися на довгоочікуваній свободі. Лін біжить до Індії. Він опиняється в Бомбеї і є лікарем. Чоловіка чекає чимало пригод. Ліндсей займається підробкою грошей та контрабандою, знімається у фільмах, продає нелегальну зброю та знаходить справжнє кохання. ©Kino4ua Шантарам (1 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb7.5
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Анна
    20 грудня 2022 12:22
    + +2 -
    Серіал чудовий, особливо в українській озвучці ДніпроФільм, тому що є точні цитати із книги Грегорі Девіда Робертса "Шантарам", а переклад цієї книги на укр. мову більш точний з англійської. Актори у фільмі дуже правильно підібрані по характерам героїв з книги. Це створює правильну візуалізацію образів. Крутий серіал! Мені сподобався)))