Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Нелюди

Рік:
Ор. назва:
Unhuman
Країна:
США
Режисер:
Маркус Данстен
Тривалість:
01:30:44
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Цікава ідея
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Компанія старшокласників на шкільному автобусі їде за місто на екскурсію. Вони потрапляють в автомобільну аварію посеред лісу, проте це не найстрашніше. Поки вони їхали, трапилася хімічна атака і всі люди, крім них, перетворилися на кровожерливих зомбі. Підлітки опиняються одні в диких умовах, без дорослих і зв'язку, змушені боротися за життя з полчищами зомбі.

Цей фільм знайомить глядачів із групою учнів старшої школи Еванстона, які збираються вирушити на грандіозну екскурсію. Занурюючись в автобус перед тривалою подорожжю, вчитель фізкультури, що супроводжує їх, містер Лоренцо (Пітер Джіллз) викладає чіткі правила – кожен з них змушений здати свій телефон. Це зроблено з метою захопити підлітків живими розмовами та взаємодією один з одним, а не соціальними мережами. Учні без проблем здають свої гаджети, бо всі їхні підліткові турботи та незручність припиняються, як тільки розпочинається екскурсія.

Серед студентів є головна героїня фільму Евер (Брієнн Тджу), яка трохи схвильована цією поїздкою та своїми почуттями до однокласника Стівена (Дрю Шейд), який теж тут. Для неї це перший досвід кохання, тому вона готова поділитися ним зі своєю найкращою подругою Тамрою (Алі Галло), яка здається холоднокровнішою. Тим часом Стівен має свої проблеми, він вважає однокласника Денні (Юрія Шелтон), особливо набридливим хуліганом, який робить його життя нестерпним.

Однак під час тривалої поїздки стає зрозумілим, що автобус рухається в неправильному напрямку. Цей нещасний інцидент лякає та калічить учнів, але вони залишаються живими і згодом розуміють, що у них виникла серйозніша проблема, коли передача по радіо попереджає місцевих жителів про хімічний вибух поблизу, випаровування якого перетворили людей на монстрів. Потім з'являються криваві зомбі, готові з'їсти підлітків, і їм нічого не залишається робити, як шукати безпечне місце в найближчій будівлі. ©Kino4ua Нелюди 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?